Reker: "Voortaan alle e-mails doorsturen naar Koeman"

29 september 2007, 13:34   Bijgewerkt: 29 september 2007, 13:41

In Eindhoven is vrijdagmiddag vergaderd over de administratieve blunder, waardoor PSV uit het bekertoernooi gezet werd. Hoofdtrainer Ronald Koeman stelde woensdag tegen Jong Heerenveen Manuel da Costa op, hoewel de Portugees geschorst was. Dit kwam omdat Koeman, in tegenstelling tot verschillende andere mensen binnen de club, niet op de hoogte was van Da Costa's schorsing.

Technisch directeur Reker riep vrijdag alle betrokkenen rond het incident bij zich. Dat waren trainer Ronald Koeman, manager technische zaken Stan Valckx, diens secretaresse Ingrid van Osch, bestuurssecretaris Ron Verkerk, verzorger Mart van den Heuvel en hoofd perszaken Pedro Salazar. Volgens Reker wordt er niet goed gecommuniceerd binnen de club. "We moeten met kortere lijnen werken. Nu bemoeien te veel mensen zich met dit soort zaken. Velen waren op de hoogte van de schorsing van Da Costa, maar niemand heeft dit aan de trainer gemeld."

De Nederlandse voetbalbond had PSV vorige week, per e-mail, nog op de hoogte gesteld van het feit dat Da Costa geschorst was tegen Jong Heerenveen. "Die mailtjes komen binnen bij Ron Verkerk. Hij heeft ze ook doorgestuurd, maar niet naar Ronald. Dat zal voortaan wel gebeuren", belooft Reker. 

Overigens belde de KNVB later ook nog met de secretaresse van Stan Valckx, maar ook zij informeerde Koeman niet. "Er is sprake van een collectief falen", zei de directeur dan ook. "Iedereen had dit kunnen voorkomen, maar niemand heeft het gedaan. Ons imago is geschaad. Dit komt natuurlijk heel knullig over."

Bron: BN/ De Stem

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen