Russen zien Robinson als zwakste schakel

11 september 2007, 12:07

De Russen denken, twee dagen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Engeland op Wembley, de zwakke plek in de formatie van bondscoach Steve McClaren gevonden te hebben. Doelman Paul Robinson is de zwakste schakel in de Engelse ploeg, denkt de Russische aanvoerder Andrei Arshavin. 

Robinson maakte het afgelopen jaar regelmatig foutjes. Zo liet hij in Kroatië een terugspeelbal van Neville over zijn voet stuiteren, waarmee hij de nederlaag van zijn ploeg inleidde. En vorige maand ging de sluitpost in de fout in de oefenwedstrijd tegen Duitsland, waarna Engelse media coach McClaren smeekten om iemand anders een kans te geven onder de lat. McClaren blijft echter kiezen voor Robinson, tot vreugde van de Russen. Die hebben geen hoge pet op van Robinson.

"Robinson is niet bepaald de beste keeper van zijn generatie, en dan druk ik me bijzonder mild uit", zegt aanvoeder Arshavin in The Sun. "We moeten zorgen dat we de druk op hem opvoeren. Als we dat doen, kunnen we absoluut winnen."

"We moeten gewoon vergeten dat we tegenover allemaal topvoetballers staan", vervolgt de Rus. "Natuurlijk hebben ze goede spelers, maar als team zijn ze kwetsbaar. Er zijn absoluut zwakke plekken te vinden. Als we daar gebruik van maken te maken, kunnen we Wembley veroveren", denkt de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen