Sluijter hoopt op contract bij Heracles

18 september 2007, 18:34

Thijs Sluijter hoopt binnen afzienbare tijd een contract te kunnen tekenen bij Heracles Almelo. De aanvaller keerde vorige week terug in Nederland, nadat zijn contract bij Litex Lovech ontbonden was, en traint sindsdien mee met de club van trainer Ruud Brood. Hij hoopt op een contract, maar de technische staf twijfelt nog.

"Waarom ik hier train? Omdat Heracles het meest concreet is", zegt Sluijter, die in het verleden al jarenlang uitkwam voor Heracles, in TC Tubantia. "Ik sta overal voor open, maar ik wil het eerst graag in Almelo proberen. Vorige week heb ik een gesprek met Heracles gehad, maar er was ook al contact toen ik nog in Bulgarije zat."

Afgelopen zaterdag liet coach Brood weten dat Sluijter weinig kans maakte op een contract. "Hij komt niet bij ons spelen, we spelen niet met buitenspelers", liet de coach toen weten. Volgens Sluijter is hij echter helemaal geen pure buitenspeler. "Pas ik niet in het systeem? Ik ben niet alleen buitenspeler, bij Litex speelden we ook 4-4-2, ik heb veel geleerd. Ik kan ook als links- en rechtshalf uit de voeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen