Terry slikt pijnstiller voor iedere wedstrijd

8 september 2007, 12:31

John Terry is nog steeds niet volledig hersteld van de teenbreuk die hij half juli opliep in een oefenduel met Suwon Bluewings. De verdediger van Chelsea en de Engelse nationale ploeg heeft laten weten dat hij sindsdien voor iedere training en wedstrijd een pijnstiller neemt, om zodoende toch te kunnen voetballen.

"Ik kan echt niet trainen of spelen zonder pijnstiller", zegt Terry tegen BBC Radio. "Natuurlijk is het beter om geen pijnstiller te slikken, maar ik heb geen keus."

Terry heeft er bijna een dagtaak aan om zijn teen te verzorgen. "De teen zwelt regelmatig op. Je kan dan niet gewoon gaan slapen. Elk uur moest ik vijftien tot twintig minuten een ijszak om mijn teen doen, en dat moet ik vervolgens vier of vijf uur achter elkaar volhouden. Dat is de enige manier om de zwelling even weg te krijgen."

"Ik heb zelfs een gaatje in mijn voetbalschoenen gesneden, om de teen een beetje extra ruimte te geven. Weet je waarom? Een voetbalcarrière kan zo voorbij zijn. Ik ben nu best bereid om pijn te lijden, zolang ik maar mijn wedstrijden kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen