Chelsea rekent op professionalisme bij Drogba

Koen Freriks
18 oktober 2007, 19:06   Bijgewerkt: 18 oktober 2007, 21:24

Chelsea heeft in een officieel statement op haar website gereageerd op de uitspraken van haar speler Didier Drogba. De Ivoriaanse topspits zei in een interview met het Franse blad France Football 'hoe dan ook weg te willen bij Chelsea'. Zijn Londense werkgever heeft daar echter geen boodschap aan: "Drogba heeft net een vierjarig contract getekend". 

Toch mag het een flinke nuancering genoemd worden, wat Chelsea hier naar buiten brengt. De woorden van Drogba logen er namelijk niet om. "Ik wil weg bij Chelsea", was de duidelijke taal van de Afrikaan. "Niets kan me meer op andere gedachten brengen. Er is iets kapot gegaan tussen mij en de club dat niet meer te lijmen valt. Ik heb ook gehoord dat spelers als Kaka en Ronaldinho mogelijk naar Chelsea komen, maar dat maakt me niet uit. Zelfs als die spelers zouden komen, wil ik vertrekken."

Zijn grootste motivatie ligt in het ontslag van trainer José Mourinho, de man die hem van Olympique Marseille naar Londen haalde. "Het vertrek van Mourinho heeft veel schade aangericht in de kleedkamer, omdat wij precies weten waarom en van wie hij moest vertrekken", aldus de gefrustreerde spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen