Debutant Zonneveld: "Ik ga niet zenuwachtig doen"

22 oktober 2007, 14:24

Door een rode kaart in een UEFA Cup-wedstrijd tussen NEC en Wisla Krakow, jaren geleden, moest Mike Zonneveld dit seizoen even geduld hebben, voordat hij zijn debuut mocht maken in de Champions League. Morgenavond, in de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe, is het dan eindelijk zo ver.

"Natuurlijk is het mooi: de entourage, de aandacht, dat brengt allemaal een extra dimensie met zich mee. Dit is het hoogste podium in het clubvoetbal om te spelen, daar kijk ik zonder twijfel naar uit. Ik heb er heel veel zin in, dit is natuurlijk heel mooi. De sfeer, het publiek, en dan ook nog een heel belangrijke wedstrijd. Je merkte thuis tegen die Russen al hoe anders de sfeer in het stadion is als we Europees spelen", zegt de linksback op de website van PSV.

"Ik zal er ook zeker van proberen te genieten, maar het resultaat is allesbepalend. We moeten winnen en dat weten we heel goed", vervolgt de verdediger, die er op rekent dat hij zeker niet stijf zal staan van de zenuwen voor zijn CL-debuut. "Ik ga niet zenuwachtig doen, maar er vooral veel plezier in hebben en er kei- en keihard voor gaan. Dan zien we wel waar het schip strandt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen