Eindelijk luxeprobleem voor AZ-coach Van Gaal

19 oktober 2007, 13:43

De blessureboeg van AZ is weer zo goed als leeg. Coach Louis van Gaal kan zondag tegen SC Heerenveen nog altijd niet beschikken over de langdurig geblesseerden Gijs Luirink, Stijn Schaars en Joey Didulica, maar verder is iedereen fit. "Dus in plaats van blessures hebben we nu een keuzeprobleem", zegt Van Gaal op AZ.nl.

Onder meer Maarten Martens, Sebastien Pocognoli en Graziano Pelle zijn, na korte afwezigheid, weer fit. Het enige twijfelgeval is Gretar Steinsson. Hij speelde deze week twee interlands met IJsland en kwam licht geblesseerd terug.

Met deze grote groep hoopt Van Gaal zondag, tegen Heerenveen, eindelijk weer een overwinning te kunnen boeken. "AZ heeft een aantal overwinningen op rij nodig. Dat geeft de spelers vertrouwen", zegt de ervaren oefenmeester.

Van Gaal heeft er alle vertrouwen in dat AZ snel het lek boven krijgt. Want voetballend is het allemaal zo slecht nog niet wat zijn elftal laat zien, vindt de coach. "Tot nu toe vond ik ons in alle wedstrijden beter voetballen dan de tegenstander. Alleen waar de bal er vorig seizoen steeds net wel inging, gebeurt dat tot nu toe nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen