Everse en Zwolle gaan toch met elkaar door

Koen Freriks
23 oktober 2007, 19:57   Bijgewerkt: 23 oktober 2007, 23:47

Jan Everse blijft toch aan als trainer van FC Zwolle. Vorige week maakte Everse nog bekend dat hij in de winterstop zou vertrekken bij de voetbalclub uit de Jupiler League. De coach kwam tot zijn besluit, omdat het bestuur van Zwolle niet wilde ingaan op zijn eis zijn bevoegdheden verder uit te breiden.

In een gesprek tussen het bestuur van FC Zwolle, Everse en adviseur Henk van Ginkel zijn de problemen dinsdag opgelost. De spelersgroep had nadrukkelijk aangedrongen op een verzoeningspoging.

"Everse blijft bij de club en zal binnen de door het bestuur verleende budgettaire ruimte de eindbeslissingen nemen ten aanzien van de eerste selectie inclusief de daarbij behorende staf", zo laat Zwolle in een verklaring weten. En verder: "Zowel Everse als Zwolle zijn opgelucht dat zij samen verder kunnen en hebben ook afspraken gemaakt over een meer intensieve communicatie met bestuur en directie over de ambitie om binnen enkele jaren weer op het hoogste niveau te kunnen uitkomen."

Na dertien wedstrijden staat Zwolle op de vierde plaats in de Jupiler League. De achterstand op koploper RKC Waalwijk bedraagt acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen