Hierro: "Raúl is een legende"

12 oktober 2007, 16:10

In Spanje wordt momenteel een soortgelijke discussie gevoerd als vorig jaar in Nederland, toen Ruud van Nistelrooy en Clarence Seedorf consequent over het hoofd gezien werden door de bondscoach. Bij de Zuid-Europeanen is Raúl het lijdend voorwerp. De aanvaller van Real Madrid is in topvorm, maar wordt door bondscoach Aragones al ruim een jaar buiten de nationale ploeg gehouden.

Nu Spanje alle zeilen bij moet zetten om zich te plaatsen voor het EK van 2008, neemt de kritiek op deze houding van Aragones toe. De bondscoach wordt daar echter niet warm of koud van. "Raúl heeft drie WK's en twee EK's meegemaakt. En hoeveel heeft hij er daarvan gewonnen?", verdedigt Aragones zijn beslissing om de vedette van Real Madrid buiten zijn selectie te laten.

Binnen de Spaanse bond deelt echter lang niet iedereen de mening van Aragones. Zo blijkt Fernando Hierro, de directeur van de bond, zelfs een groot fan van de aanvaller te zijn. "Raul is een legende, maar misschien dat het nog tien jaar duurt voor we inzien wat we met hem in handen hadden", verzucht hij. 

Bron: De Telegraaf

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen