Petrovic: "Roep niet dat we kampioen worden"

Ger
13 oktober 2007, 09:20

RKC Waalwijk-trainer Zeljko Petrovic was na afloop van de confrontatie met FC Eindhoven zeer in zijn nopjes. De Waalwijkers zegevierden met 4-1 en verzekerden zich daarmee van de tweede periode.

"We hebben honderd procent gegeven. En dan zie je dat we van iedereen kunnen winnen", aldus Petrovic op de website van RKC. "Sfeer, gezelligheid en iedereen werkt weer keihard. Dat hebben we teruggebracht dit seizoen en dat is heel belangrijk. Ik zag bij onze ploeg spelers die honderd procent of zelfs meer gaven. Daar ben ik hartstikke tevreden over. De onderlinge sfeer is top in Waalwijk en dat biedt perspectief voor de toekomst."

Door het puntenverlies van de concurrentie heeft RKC bovendien de eerste plaats op de ranglijst in handen. Petrovic: "Daar proberen we zo lang mogelijk te blijven. Ik ga nu echter niet roepen dat we kampioen worden. Dan leg ik onnodig druk op mijn elftal. Dat doe ik niet. De drie punten, daar ben ik heel blij mee. Dat we dan ook nog een periodetitel pakken, dat maakt het alleen maar extra mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen