Robben: "Niet slecht gespeeld tegen Roemenië"

16 oktober 2007, 11:11   Bijgewerkt: 16 oktober 2007, 12:03

Hij kwam geen enkele keer zijn man voorbij, gaf vooral balletjes breed en zorgde niet één keer voor doelgevaar, maar toch vindt Arjen Robben niet dat hij slecht gespeeld heeft tegen Roemenië. "Ik kreeg gewoon geen ballen", verdedigt hij zich.

Robben zou tegen de Roemenen eigenlijk op de bank beginnen, maar begon toch in de basis door het 'slaapincident' van Ryan Babel. Eenmaal binnen de lijnen kon Robben echter geen moment de indruk wekken, dat hij wél uitgeslapen was. De aanvaller van Real Madrid speelde zwak en werd in de slotfase gewisseld.

Op de vraag waarom hij niet één keer een poging waagde om zijn tegenstander uit te spelen, blijft Robben nuchter. "Telkens als ik de bal kreeg, stond ik tegenover twee of drie verdedigers. Daarom was er voor mij geen perspectief. Ook als ik mijn man dan uit zou spelen, had ik me daarna vastgelopen op die tweede of derde verdediger. En dan had ik het óók niet goed gedaan."

Woensdag, tegen Slovenië, wil Robben dolgraag weer eens laten zien wat hij kan. "Ik denk dat ik tegen de Slovenen een goede pot kan spelen", zegt hij. "Dat ik de laatste weken niet geweldig speel, zegt niets. Dat kan snel veranderen."

Door: Roland Mather

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen