Van Persie: "Arsenal bekeek me wel veertig keer"

Koen Freriks
7 oktober 2007, 09:45   Bijgewerkt: 7 oktober 2007, 14:01

Robin van Persie maakte vier jaar geleden de overstap van Feyenoord naar Arsenal. Vele critici hadden hun twijfels bij de vroege overstap van het Nederlandse talent. Twijfels waren er niet bij trainer Arsene Wenger en zijn technische staf, die volgens Van Persie hem wel veertig keer in actie hebben gezien voor zijn overstap. Tevens werden hele dossiers over hem bijgehouden.

"Arsenal heeft me wel over de veertig keer zien spelen", zei Van Persie tegenover The Sun. "Ik kon niet geloven wat ik las. Ze hadden echt elk klein detail over mij opgeschreven. Hoeveel keren ik naar voren ging, of ik meeverdedigde of hoe vaak ik op goal schoot. En dit deden ze echt niet alleen bij normale of vriendschappelijke wedstrijden, maar ook bij trainingen."

Vanaf de eerste minuut dat Van Persie Highbury betrad, wist hij dat men hem al langer in de gaten had gehouden. "Toen ik mijn eerste gesprek met Arsene Wenger had, wist hij veel meer over mij dan ik over hem", aldus de international, voor wie een toekomstplan was klaargelegd. "Hij stippelde mijn toekomst uit en nu ben ik precies waar ik zou moeten zijn en zit ik volledig op koers. Vooral in de laatste twee jaren bij Arsenal ben ik veel veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen