Zonneveld had niet door dat Deivid direct rood kreeg

24 oktober 2007, 01:37   Bijgewerkt: 24 oktober 2007, 01:56

Mike Zonneveld hoorde pas na de wedstrijd, toen hij met zijn teamgenoten onder de douche stond, dat Fenerbahçe-speler Deivid een directe rode kaart gekregen had. "Ik had het niet gezien, ik lag op de grond toen de scheids een kaart trok. Maar ik ging er vanuit dat hij al een kaart op zak had", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

De rode kaart voor de aanvaller van Fenerbahce kwam voor iedereen als een verrassing, ook voor Mike Zonneveld. De verdediger was het 'slachtoffer' van de tackle van Deivid, maar dacht geen moment dat de Turk rood zou krijgen. "Hij tikte de bal iets te ver voor zich uit en gleed toen een beetje door. Het was misschien geel, maar zeker geen rood", zegt de linkervleugelverdediger van PSV.

Zonneveld realiseerde zich dan ook geen moment dat Deivid een directe rode kaart kreeg. "Ik lag op de grond, dus ik heb de scheidsrechter helemaal geen kaart zien trekken. Even later zag ik Deivid richting de kleedkamer lopen. Even schoot zelfs door mijn hoofd dat hij misschien gewisseld werd, maar toen me duidelijk dat hij er af moest. Toen dacht ik dat hij al een kaart op zak had en dus zijn tweede gele kaart gekregen had. Pas onder de douche hoorde ik dat hij direct rood kreeg."

en Gokcek Vederson.

en Gokcek Vederson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen