Commotie in Duitsland over middelvinger Lehmann

19 november 2007, 09:42

Jens Lehmann heeft weer eens voor opschudding gezorgd. De doelman van Arsenal speelde zaterdag met de nationale ploeg een prima wedstrijd tegen Cyprus (4-0), maar het publiek in Hannover bleef roepen om Robert Enke, de vaste doelman van Hannover 96 en reservekeeper van die Mannschaft

Als reactie op deze spreekkoren van het publiek leek het er op dat Lehmann zijn middelvinger opstak naar de fans, zo blijkt uit beelden van de Duitse tv. De doelman krabt met zijn middelvinger op zijn hoofd, op een dusdanige manier dat het lijkt alsof de middelvinger bedoeld is voor de supporters. Dat was echter niet het geval, haast Lehmann zich te zeggen. "Onzin. Ik zou nooit een dergelijk obsceen gebaar maken naar onze fans", zegt de 50-voudig international.

Ook Theo Zwanziger, de voorzitter van de Duitse voetbalbond, heeft zich inmiddels met de kwestie bemoeid. "Ik sta volledig achter Jens", zegt hij tegen Reuters. "Lehmann weet dat er geen enkele reden was om een dergelijk gebaar te maken. Ik weet zeker dat hij de fans respecteert en zoiets nooit bewust zou doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen