Cruciaal duel voor verscheurd Liverpool

28 november 2007, 14:12   Bijgewerkt: 28 november 2007, 14:25

Het rommelt bij Liverpool. Op het veld gaat het dit seizoen weliswaar niet slecht, maar achter de schermen gaat er een hoop mis. Het is zelfs zó erg, dat manager Rafael Benitez moet vrezen voor zijn baan. Niet bepaald een lekker uitgangspunt, voorafgaand aan het cruciale Champions League-duel tegen FC Porto.

Grootste probleem bij Liverpool is de relatie tussen Benitez en de nieuwe eigenaren van de club, Tom Hicks en George Gillett. Beide partijen liggen overhoop over de te volgen strategie op de spelersmarkt. Benitez heeft door tweemaal toe openlijk aangedrongen op versterkingen in de winterstop, maar de clubeigenaren houden de hand op de knip. Benitez heeft in de zomer genoeg mogen winkelen, oordelen zij. Hierdoor is de relatie tussen Benitez en de clubleiding dusdanig bekoeld, dat een vertrek van de Spanjaard zelfs niet ondenkbaar is.

Benitez

Benitez

En Benitez zelf? Hij probeert, zover mogelijk, de gelederen gesloten te houden voor de belangrijke wedstrijd tegen Porto. Want, je zou het bijna vergeten, Liverpool kan vanavond uitgeschakeld worden. Als het niet weet te winnen van de Portugezen, kan het CL-avontuur hier al eindigen. Dat beseft ook aanvoerder Steven Gerrard zich. "Achter de schermen gebeurt er veel, maar dat moeten we als spelers even proberen te vergeten. We moeten ons nu alleen richten op FC Porto en ons niet laten afleiden. Het resultaat is vanavond het enige dat telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen