Gebroeders Drost willen Heerenveen verlaten

Ger
10 november 2007, 13:38   Bijgewerkt: 10 november 2007, 13:53

Jeroen en Henrico Drost zijn ontevreden over het gebrek aan speelminuten bij SC Heerenveen. De tweeling moet het stellen met sporadische invalbeurten en wil het liefst in de winterstop vertrekken.

De gebroeders Drost vinden dat ze in de voorbereiding op dit seizoen al geen kans meer kregen. "Staat na de vakantie ineens Timmi Johansen op de back. Hij zou 'stappen hebben gemaakt', zeiden de trainers. Niets ten nadele van Timmi, maar heeft hij die stappen dan in de vakantie gemaakt?", laat Henrico, die vorig seizoen op huurbasis voor Excelsior speelde, weten aan De Leeuwarder Courant.

Jeroen: "Onlangs is me verteld dat ik na Michel Breuer en Timmi de derde back was. Staat tegen PSV Calvin Jong-A-Pin in de basis... Daar loop je dan vier maanden voor te bikkelen. Op zulke momenten vraag je je even af waarvoor je eigenlijk traint."

De broers, die bij Heerenveen nog een contract hebben tot medio 2010, denken hardop over een vertrek uit Friesland. Henrico: "Ik denk dat we naar een andere club moeten." Jeroen: "Willem II, Sparta, NEC, ziets." Henrico: "Het is niet negatief bedoeld, maar van een overgang naar AGOVV of zo worden we niet beter. Als je naar de eerste divisie gaat, kom je niet meer terug."

"Ik heb begrip voor hun ongeduld", laat trainer Gertjan Verbeek weten. "Maar ze krijgen zeker wel kansen. Elke dag, elke training is een kans, waarbij ik niet kan zeggen dat ze het niet goed doen. Ze moeten er in blijven geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen