Heitinga: "Atletico is een mooie club"

Ger
16 november 2007, 14:55   Bijgewerkt: 16 november 2007, 15:22

Als het aan John Heitinga ligt, vertrekt hij aan het einde van het seizoen bij Ajax. De 24-jarige verdediger staat in de belangstelling van Atletico Madrid. In Amsterdam heeft de Oranje-international nog een contract tot medio 2011, waarin een gelimiteerde transfersom is opgenomen.

De Spanjaarden willen het liefst al in de winterstop zaken doen. "Maar ik maak het seizoen af bij Ajax", laat Heitinga weten aan Het Parool. "Door het afscheid van Jaap Stam en de blessures van Thomas Vermaelen en Gregory van der Wiel ben ik op dit moment de enige centrale verdediger van Ajax."

Heitinga staat na dit seizoen wél open voor een avontuur bij Atletico. "Het is een mooie club die vorig seizoen veel goede spelers heeft gekocht: Maxi Rodriguez, Simão en Diego Forlan. Atlético krijgt een nieuw stadion, heb ik gegoogled. Ik hoor van Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooy goede verhalen over de stad Madrid."

"De kans is groot dat ik na dit seizoen vertrek, maar ik weet niet naar welke club." Heitinga is al enige tijd bezig met een cursus Spaans. ''Ik mis wel eens een lesje, maar het gaat best aardig. De discussie tussen Albert Luque en Luis Suárez vorige week in de rust van Feyenoord-Ajax ging me echter iets te snel."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen