'Jol vraagt PSV bedenktijd'

2 november 2007, 09:59   Bijgewerkt: 2 november 2007, 10:07

Martin Jol lijkt de belangrijkste kandidaat om Ronald Koeman op te volgen als coach van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft een delegatie van de Brabantse club woensdagmiddag een bliksembezoek gebracht aan Londen, om met de coach van gedachten te wisselen. Jol zou bedenktijd hebben gevraagd.

Het bezoek van directeur Jan Reker en preses Frits Schuitema vond volgens de krant nog plaats vóór de persconferentie waarin het vertrek van Ronald Koeman toegelicht werd. Om deze reden zou deze persconferentie pas 's avonds plaats hebben gevonden. Reker wil zijn bezoek niet bevestigen. "Maar ik ga het ook niet ontkennen."

De reden dat Jol bedenktijd gevraagd heeft, is dat hij tijd nodig heeft om zijn ontbonden contract met Tottenham Hotspur juridisch af te wikkelen. Jol heeft recht op een afkoopsom van zes miljoen euro, maar onduidelijk is of de Londense club ook wil betalen als de trainer direct bij een nieuwe club aan de slag gaat. Jol werd vorige week ontslagen bij de Spurs en vervangen door Juande Ramos.

Opvallend was overigens dat woensdagavond, toen het vertrek van Koeman toegelicht werd, door media gevraagd werd of Reker die middag al een gesprek met Jol in een hotel in Amsterdam gehad had. "Absolute onzin. Ik ben niet in dat hotel geweest", antwoordde hij toen. Als de ontmoeting tussen de coach en de directeur plaatsvond in Londen, is daar geen woord aan gelogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen