Onduidelijkheid over situatie Feyenoorder Lee

30 november 2007, 11:13

Feyenoord lijkt met Chun-soo Lee een kat in de zak gekocht te hebben. De Zuid-Koreaan keerde vorige week ineens terug naar zijn vaderland, omdat hij last had van heimwee. En het is zelfs onduidelijkheid of hij überhaupt nog wel terugkeert naar Rotterdam. Volgens Korea Times zou hij in Korea op zoek zijn naar een nieuwe club.

De Engelstalige krant beweert dat de rechtsbenige vleugelaanvaller niet meer terug wil naar Feyenoord en zijn zinnen gezet heeft op een transfer naar de Koreeanse topclubs FC Seoul, Suwon BlueWings of Seongnam Chunma. 

Een andere krant, Ilgan Sports, meldt iets anders. Volgens hen had Lee enkele weken geleden inderdaad besloten om Feyenoord te verlaten, maar overweegt hij nu om zijn avontuur in Rotterdam toch voort te zetten. "Ik ben er voor mezelf uit dat ik het opnieuw wil proberen bij Feyenoord. Het spijt me als ik met mijn acties mensen heb teleurgesteld", zegt de aanvaller in deze krant.

Feyenoord betaalde afgelopen zomer zo'n twee miljoen euro voor de Aziaat, die eerder al mislukte bij de Spaanse clubs Numancia en Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen