Ooijer: "Feyenoord-spelers zijn sms-offensief gestart"

18 november 2007, 15:00   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:32

André Ooijer staat open voor een transfer naar Feyenoord. Eerder deze week werd bekend dat de Rotterdamse club de ervaren verdediger graag in de winterstop over zou nemen van Blackburn Rovers en de international wijst een dergelijke overstap niet bij voorbaat af. "Feyenoord is een mooie club, dat heb ik altijd gevonden."

Ooijer benadrukt echter dat hij nog niets gehoord heeft van de clubleiding van Feyenoord of Blackburn Rovers over eventuele interesse vanuit Rotterdam-Zuid. "Officieel weet ik nog van niets, er is nog geen bod binnengekomen of zoiets. Maar goed, een aantal spelers van Feyenoord is al wel een soort sms-offensief gestart om me warm te maken voor een transfer, haha", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

De verdediger benadrukt echter dat hij niet per sé weg hoeft bij Blackburn. "Ik heb nog een contract, dat loopt tot het eind van dit seizoen. En bovendien heb ik het heel goed naar mijn zin in Blackburn. Of een transfer naar Feyenoord in de winter voor mij een overweging waard is? Natuurlijk. Alles is een overweging waard. Ik laat het voorlopig op me afkomen. Als er een bod komt, ga ik er zeker over nadenken."

Ooijer zou bij Feyenoord de personele problemen centraal in de defensie moeten oplossen, die zijn ontstaan door de zware knieblessure van Ron Vlaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen