Riquelme: "Ik ga terug naar Boca"

Koen Freriks
18 november 2007, 11:28   Bijgewerkt: 18 november 2007, 11:47

Juan Roman Riquleme is bij Argentinië de ster, maar bij Villarreal hoeven ze hem niet. Zijn toekomst ligt dan ook niet bij de Spaanse subtopper, maar in zijn vaderland, zo onthulde de spelmaker. "Ik weet, dat ik terug zal keren naar Boca Juniors. Of dat nou morgen of over vijf maanden is", liet Riquelme weten.

Zaterdag scoorde de voormalig speler van Barcelona wederom voor Argentinië. Bij de nationale ploeg blijft hij zich bewijzen, wat bijzonder knap is, gezien hij alleen in interlands speelritme op kan doen. Daar hoopt hij binnenkort echter wel verandering in te brengen. Een terugkeer naar Boca Juniors is zijn grote wens. "Boca Juniors is mijn thuis en ik weet dat ik daar terug zal keren", aldus Riquelme, die vorig seizoen al op huurbasis uitkwam voor de grote Argentijnse club. "Hopelijk kan ik er snel heen, want ik wil weer elke zondag spelen."

Villarreal-trainer Manuel Luis Pellegrini selecteert de technisch begaafde middenvelder niet meer. Dat betekent echter niet, dat ook andere trainers hem negeren. Argentijns bondscoach Alfio Basile is zelfs helemaal in zijn nopjes met hem. "Riquelme is een fenomeen. Zijn twee goals tegen Bolivia waren weer buitengewoon. Ik ben gevuld met trots en plezier, dat ik een speler als hem in mijn team heb."

Bron: Marca

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen