Schaars blijft sukkelen, Molhoek mogelijk terug

2 november 2007, 14:25   Bijgewerkt: 2 november 2007, 14:43

De enkel van Stijn Schaars blijft voor problemen zorgen. De middenvelder heeft nu al bijna een jaar last van zijn gewricht en het einde van deze blessureperiode is nog niet in zicht. En omdat ook een andere linkshalf (Maarten Martens) uitgevallen is, overweegt AZ-coach Louis van Gaal nu om Rogier Molhoek terug te halen van NAC.

"We hebben Rogier Molhoek aan NAC Breda verhuurd, omdat ik had verwacht dat ik eind september, begin oktober weer over Stijn Schaars zou kunnen beschikken. Schaars is aan zijn cyste in zijn enkel geopereerd, maar in plaats van dat die cyste nu kleiner wordt, wordt -ie steeds groter. Het is een gecompliceerde blessure waar weinig literatuur over bestaat. Ik kan er verder dus niet veel over zeggen", meldt Van Gaal op de officiële website van de Alkmaarse club.

Op de vraag of hij Molhoek nu in de winterstop terug wil halen uit het Rat Verlegh Stadion, antwoordt de coach: "Molhoek mag terug, maar de speler zelf heeft daar de grootste stem in. Tenminste, zo zie ik dat."

Overigens zijn Demy de Zeeuw en Gretar Steinsson weer helemaal fit. Beide spelers kunnen, na een korte afwezigheid, komend weekend hun rentree maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen