Stevens: "Rafael bleef bij HSV, dus ik ook"

24 november 2007, 10:21

Huub Stevens heeft er bewust voor gekozen om niet nu al, maar pas na dit seizoen te vertrekken bij Hamburger SV. De coach had de mogelijkheid om per direct naar PSV te gaan, maar vond dat hij dat niet kon maken tegenover zijn Duitse club.

Wat hierbij meespeelde, was de situatie rond Hamburger SV-spelmaker Rafael van der Vaart eerder dit seizoen. De oud-Ajacied wilde weg, maar werd door de Duitse club aan zijn contract gehouden. "Dat speelde mee in mijn afweging om niet direct naar PSV te gaan. Het was voor mij volstrekt ondenkbaar dat die jongen koste wat kost aan zijn contract werd gehouden, Valencia uit zijn hoofd moest zetten en ik er vervolgens wél tussentijds van door zou gaan", zegt Stevens in De Telegraaf.

"De club wil naar de top, heeft daar een beleid voor uitgestippeld en daar maken Rafael en ik onderdeel van uit. Een sterspeler of een trainer kan in mijn ogen niet zomaar uit dat plaatje stappen. Dan bestaat de kans dat de boel in elkaar dondert en is al ons werk voor niets geweest. We staan nu één punt achter Bayern München en willen het seizoen in stijl afsluiten", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen