Völler: "Bierhoff moet zich laten onderzoeken"

Ger
20 november 2007, 13:38

Voormalig Duits international Rudi Völler heeft flink uitgehaald naar Oliver Bierhoff (foto). De teamchef van de Duitse voetbalbond (DFB) uitte onlangs zijn teleurstelling over de slechte resultaten van de Bundesligaclubs in Europa. Bierhoff stelt dat de Duitse ploegen aanvallender moeten spelen en beschreef de huidige speelwijze als 'gebrekkig'.

Völler, de technisch directeur van Bayer Leverkusen, kan de kritiek bepaald niet waarderen. "Bierhoff mag zich wel wat terughoudender opstellen. Hij moet zich de komende dagen maar eens laten onderzoeken", spreekt Völler harde taal.

"De schouderklopjes die hij zichzelf voortdurend geeft over het nationale team van Duitsland, moeten zo langzamerhand beschadigingen hebben veroorzaakt. Iedere trainer wil graag aanvallend spelen. Maar als je spelers als Oliver Bierhoff in huis hebt, kun je niet op Braziliaanse wijze voetballen."

Bierhoff betreurt de uitlatingen van Völler, onder wie hij in de periode van 2000 tot en met 2002 nog in het Duitse elftal speelde. "Ik vind het een beetje treurig dat hij mij op de persoon aanvalt. Zijn kritiek is onder de gordel, zeker gezien het feit dat hij niet met juiste argumenten komt aanzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen