Zaakwaarnemer: "Vertrek Drenthe klinkklare onzin"

Ger
27 november 2007, 14:41

Sigi Lens, de zaakwaarnemer van Royston Drenthe, spreekt de berichten over een vertrek van de middenvelder bij Real Madrid tegen. De jeugdinternational zou volgens El Mundo Deportivo op de nominatie staan om in de winterstop te worden verkocht.

"Verhalen over een vertrek zijn klinkklare onzin", laat Lens weten aan De Telegraaf. "El Mundo Deportivo is een echte Barcelona-krant. Hun bedoelingen zijn wel duidelijk. Royston heeft twee weken geleden een uitstekend gesprek gehad met de clubleiding van Real. De club heeft aangegeven dat ze ontzettend tevreden over hem zijn. Voor een jongeling heeft hij bovendien behoorlijk wat speelminuten gemaakt."

Trainer Bernd Schuster nam Drenthe niet op in zijn selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Werder Bremen. Boze tongen beweerden dat de Duitse oefenmeester de oud-Feyenoorder zat was na zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Murcia. Drenthe zat in zijn straatkleren op de bank, terwijl hij luisterde naar zijn ipod. Lens zegt echter: "Royston heeft te kampen met zware griep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen