Scorende Cissé bedankt materiaalman Feyenoord

19 maart 2012, 08:58

Sekou Cissé was zondag eindelijk weer belangrijk voor Feyenoord. Tegen FC Twente zorgde de Ivoriaan, terug na wekenlang blessureleed, voor de 0-2. Na zijn treffer rende hij naar de dug-out om materiaalman Carlo de Leeuw een knuffel te geven.

"Als je geblesseerd bent ben je veel aan het revalideren in de kleedkamer, waar Carlo ook meestal is. Hij heeft mij heel erg gesteund in die tijd en daar wilde ik hem op deze manier voor bedanken", zegt Cissé op Feyenoord.nl over zijn bijzondere actie.

Cissé is blij met zijn doelpunt. "Op de eerste plaats was het belangrijk dat ik het team kon helpen, omdat de wedstrijd bij 0-1 nog niet was gespeeld. Daarnaast was de goal belangrijk voor mij, omdat ik een paar weken geblesseerd ben geweest. Dit geeft veel vertrouwen. Ik hoop dat al het blessureleed nu definitief achter de rug is en ik in de laatste acht wedstrijden belangrijk kan zijn", aldus de breekbare aanvaller.

Door de zege op FC Twente stijgt Feyenoord naar de vijfde plaats in de Eredivisie. "De overwinning geeft ons heel veel vertrouwen voor de rest van het seizoen. Als je uit van FC Twente kunt winnen, kun je elke wedstrijd winnen. Dat geloof moeten wij hebben. Het is een heel rare competitie, dus alles is nog mogelijk in de komende weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen