Ajax laat ook in Arnhem dure punten liggen

27 januari 2008, 14:21   Bijgewerkt: 27 januari 2008, 15:16

Ajax is er, voor de vierde keer op rij, niet in geslaagd om buitenshuis drie punten te pakken. Na puntenverlies bij Excelsior (1-2), VVV Venlo (1-1) en NEC (1-1) kwam de formatie van coach Adrie Koster in Arnhem niet verder dan 2-2 tegen Vitesse.

Het zat Ajax echter niet mee, zondagmiddag in het Gelredome. De ploeg voetbalde aanvankelijk niet slecht, maar had de pech dat het al snel op achterstand kwam door een doelpunt van Mads Junker. Hierna had Ajax duidelijk het betere van het spel, maar tot een doelpunt leidde dit niet. De grootste kans was voor Gabri, maar de Spanjaard schoot van dichtbij over het doel van Piet Velthuizen. Ook Huntelaar en Heitinga kregen kansen op de gelijkmaker, maar ook zij troffen geen doel.

Pas in het laatste kwartier kreeg Ajax weer controle over het duel. Dit leidde tot kansen voor Huntelaar en Heitinga, maar beide Ajacieden zagen hun inzet van de lijn gehaald worden. Daar tegenover stond echter dat Vitesse via Theo Janssen ook een kans op de winnende goal kreeg, maar de middenvelder schoot hoog over. Het bleef zodoende 2-2, waardoor Ajax opnieuw dure verspeelde. Hierdoor is de druk op de wedstrijd tegen PSV van komende woensdag flink toegenomen. Want een goed resultaat tegen de Eindhovenaren is nu niet alleen wenselijk, maar eigenlijk ook noodzakelijk. Want bij een nederlaag kan de achterstand oplopen tot acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen