Feyenoord presenteert Landzaat

25 januari 2008, 11:30   Bijgewerkt: 25 januari 2008, 15:10

Feyenoord heeft zijn gewenste winterversterking binnen. De Rotterdamse ploeg was al maanden op zoek naar iemand die voor meer balans en routine op het middenveld kon zorgen en vond deze in de persoon van Denny Landzaat. De 31-jarige middenvelder, die tot de selectie van het Nederlands elftal behoort, zette vrijdag in de Kuip zijn handtekening onder een contract voor 2,5 jaar.

Met de komst van Landzaat gaat voor Feyenoord een lang gekoesterde droom in vervulling. Ook in de tijd dat hij bij Willem II en AZ speelde, werd de middenvelder al in verband gebracht met een overstap naar Rotterdam. Na in 2005 met AZ de halve finale van het UEFA Cup-toernooi behaald te hebben, stapte hij in 2006 echter over naar het Engelse Wigan Athletic, waar hij een driejarig contract tekende. Ook afgelopen zomer probeerde Feyenoord zijn tot medio 2009 lopende contract bij de Engelse club al af te kopen, maar de Britten weigerden toen mee te werken aan een transfer. Deze winter bleek een transfer ineens wél mogelijk. Naar verluidt hoeven de Rotterdammers slechts 700.000 euro te betalen voor de 36-voudig international. 

"Het is snel gedaan", zei technisch directeur Peter Bosz over de komst van de middenvelder. "Afgelopen zomer hadden wel al contact, maar toen bleek een transfer niet haalbaar. Twee dagen geleden kregen we vervolgens een tip van de scouting dat er een opening was om met Wigan te praten en diezelfde dag zijn we er met de club al uitgekomen. Met Landzaat hebben we vanochtend de laatste details in orde gemaakt en daar zijn we heel blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen