Fulham geeft Litmanen half jaar de kans

31 januari 2008, 16:24

Jari Litmanen is terug in de Premier League. De oud-speler van onder meer Ajax, Barcelona en Liverpool tekende vanmiddag een contract voor een half seizoen bij Fulham, de club die eerder deze week al Erik Nevland wegplukte bij FC Groningen.

"Ik denk niet dat ik jullie hoef te vertellen hoe goed Jari kan voetballen en hoe belangrijk hij voor ons kan zijn", zegt Roy Hodgson, de coach van Fulham, over de komst van de Fin. "Ik ben dan ook dolblij dat hij voor een half jaar getekend heeft."

"Hoewel Jari op dit moment nog niet wedstrijdfit is, ben ik er van overtuigd dat hij snel voor ons in actie kan komen. De komende maanden plukken wij de vruchten van zijn klasse en ervaring", aldus de coach, die als voormalig bondscoach van Finland een goede verstandhouding opgebouwd heeft met de oud-Ajacied.

Overigens is Litmanen niet de enige Fin die vandaag een contract tekende bij Fulham. Ook zijn landgenoot Toni Kallio stapt over naar The Cottagers. De verdediger, die vijftien interlands speelde, is afkomstig van Young Boys Bern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen