NAC Breda niet verder met succescoach Brandts

29 januari 2008, 09:51   Bijgewerkt: 31 januari 2008, 09:26

Ernie Brandts moet na dit seizoen vertrekken bij NAC Breda. Het bestuur van de Brabantse club heeft besloten het contract van de coach, dat na dit seizoen afloopt, niet te verlengen. De clubleiding zegt in een verklaring dat het tevreden is over de prestaties van Brandts, maar dat het twijfelt of hij volgend seizoen opnieuw in staat zal zijn om die optimale prestaties neer te zetten.

De beslissing van NAC Breda komt niet als een verrassing. Hoewel Brandts prima presteert, werd enkele weken geleden al duidelijk dat de Brabantse clubleiding twijfelde over de toekomst van de coach. Erwin Koeman wordt nadrukkelijk genoemd als kandidaat-opvolger van Brandts bij de Parel van het Zuiden.

Brandts is sinds medio 2006 hoofdcoach van NAC Breda. In zijn eerste seizoen leidde hij de ploeg naar de elfde plaats in de Eredivisie en de halve finale van de KNVB Beker. Deze jaargang staat de ploeg verrassend zevende en staat het in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi. Voor zijn komst naar Breda was de 51-jarige Brandts twee seizoenen hoofdtrainer van FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen