'Ook Feyenoord houdt Boulahrouz in de gaten'

9 januari 2008, 13:31   Bijgewerkt: 9 januari 2008, 13:42

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheden om Khalid Boulahrouz naar de Kuip te halen. Dat meldt Voetbal International. Eerder werd ook Ajax al in verband gebracht met de verdediger van FC Sevilla, die zelf via zijn zaakwaarnemer echter aangaf nog geen interesse te hebben in een terugkeer naar de Nederlandse competitie.

Boulahrouz speelde in de jeugd bij onder meer Ajax en AZ maar debuteerde in maart 2002 bij RKC Waalwijk in het betaald voetbal. Daar maakte hij zoveel indruk, dat hij in augustus 2004 de overstap maakte naar Hamburger SV. In Duitsland vormde hij een ijzersterk duo met de Belg Daniel van Buyten, waarna Chelsea hem in de zomer van 2006 wegplukte uit de AOL Arena. In Londen slaagde de international er echter niet in om te overtuigen, waarna hij na één jaar alweer overstapte naar Sevilla. Ook daar heeft hij voorlopig echter nog geen basisplaats afgedwongen.

Boulahrouz is nog eigendom van Chelsea, maar wordt voor één seizoen verhuurd aan Sevilla. De Spaanse club heeft de optie om de verdediger na dit seizoen definitief over te nemen. Of Sevilla gebruik wil maken van deze optie, is nog onzeker.

Zelf gaf Boulahrouz enige tijd geleden via zijn zaakwaarnemer aan dat hij nog lang niet wil vertrekken bij Sevilla. "Er is totaal geen sprake van een tussentijdse transfer, daar is helemaal geen aanleiding toe. Khalid is dit seizoen een tijd geblesseerd geweest, maar traint inmiddels weer met de spelersgroep mee en zit dicht tegen volledige fitheid aan. Hij wil niets liever dan per se slagen bij Sevilla", zei Rodger Linse, de belangenbehartiger van De Kannibaal, in VI.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen