Pechvogel Van Persie weer weken uit de roulatie

17 januari 2008, 17:47   Bijgewerkt: 17 januari 2008, 17:58

Robin van Persie blijft sukkelen met blessures. De aanvaller van Arsenal moet opnieuw enkele weken rust houden, zo heeft manager Arsene Wenger van de Londense club donderdag laten weten. De international kampt met een dijbeenblessure, opgelopen in het bekerduel tegen Tottenham Hotspur.

De problemen van Van Persie begonnen half oktober in Eindhoven, toen hij tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië zijn knie blesseerde. Twee maanden geleden maakte hij in het Champions League-duel met Steaua Boekarest zijn rentree, maar amper een week later ging het alweer mis. Hij kreeg te maken met een spierblessure, waardoor hij opnieuw enkele weken in de lappenmand zat. 

Op 9 januari keerde hij tegen Tottenham terug in het eerste elftal van the Gunners, maar het ging wederom direct fout. Inmiddels is gebleken dat Van Persie tijdens dat duel een dijbeenkwetsuur opgelopen heeft, waardoor hij opnieuw lang uit de roulatie is. "We zijn hem zeker een paar weken kwijt", treurt manager Wenger tegen Arsenal TV. Of Van Persie op tijd hersteld is voor de wedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen AC Milan op 20 februari, is hierdoor ineens onzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen