Real Zaragoza stuurt coach Fernandez de laan uit

13 januari 2008, 23:40   Bijgewerkt: 13 januari 2008, 23:45

Real Zaragoza moet op zoek naar een nieuwe coach. De club heeft zondag, luttele uren na het 2-2 gelijkspel op eigen veld tegen Real Mallorca, Victor Fernandez de laan uit gestuurd. Real Zaragoza staat momenteel twaalfde in de Primera Division. 

Vorig seizoen eindigde Zaragoza als zesde, waarmee het UEFA Cup-voetbal afdwong. In de eerste ronde van dat toernooi werd verloren van het Griekse Aris.

Fernandez was sinds de zomer van 2006 coach van Real Zaragoza. Eerder werkte hij ook tussen 1991 en 1997 al in Estadio La Romareda. Daarnaast was hij coach van onder meer Tenerife, Celta de Vigo, Real Betis en FC Porto. Met de Portugese topclub werd hij in het seizoen 2004/2005 landskampioen. In datzelfde seizoen leidde hij de ploeg, als opvolger van Jose Mourinho, naar de wereldbeker.

Fernandez is al de vierde trainer uit de Spaanse Primera Division die dit seizoen door zijn club op non-actief gesteld wordt. Abel Resino (Levante), Quique Sanchez Flores (Valencia) en Hector Cuper (Betis) gingen hem voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen