'Stakende Silva tekent voor 4,5 jaar bij Ajax'

22 januari 2008, 08:59   Bijgewerkt: 22 januari 2008, 09:36

Bruno Silva krijgt zijn zin. De Uruguayaanse rechtsback verhuist per direct van FC Groningen naar Ajax, zo meldt De Telegraaf. Naar verluidt tekent de verdediger, die sinds bekend werd dat hij in de belangstelling van Ajax stond weigerde om nog langer voor Groningen uit te komen, een contract voor 4,5 jaar in de ArenA. Met de transfer is een bedrag van rond de 3,5 miljoen euro gemoeid.

De komende dagen moeten alleen nog de laatste formaliteiten afgerond worden, zoals de medische keuring. Als dit geen problemen met zich meebrengt, kan Silva mogelijk zondag tegen Vitesse al zijn debuut maken voor Ajax. In Amsterdam wordt Silva herenigde met zijn landgenoot Luis Suarez, met wie hij eerder ook al samenspeelde bij FC Groningen. Suarez stapte in de zomer over naar Ajax.

FC Groningen weigerde aanvankelijk medewerking te verlenen aan een transfer van de 27-jarige Silva, die dit seizoen grossierde in assists. Toen echter bleek dat de verdediger zelf niet meer voor de noorderlingen uit wilde komen, zag de ploeg geen andere mogelijkheid dan om de stakende Zuid-Amerikaan toch zijn zin te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen