Timmer over aankopen: "Eerst zien, dan geloven"

25 januari 2008, 07:51

Fans van Feyenoord kunnen tevreden zijn. De Rotterdamse club boekte donderdag immers niet alleen een cruciale zege op FC Twente (3-1), maar het lijkt er bovendien in geslaagd te zijn om Denny Landzaat los te weken bij Wigan Athletic. Naar verluidt betalen de Kuipbewoners zo'n 700.000 euro voor de middenvelder, die eerder bij AZ samenspeelde met Tim de Cler en Henk Timmer (foto).

Landzaat wordt nog vandaag (vrijdag) verwelkomd in Rotterdam. Technisch directeur Peter Bosz wilde niet ingaan op deze berichten, maar even verderop sprak Tim de Cler duidelijke taal. "Denny is een prima aanwinst. Hij zorgt voor balans op het middenveld. Aan hem gaan we bij Feyenoord veel plezier beleven", zei de linksback.

De ervaren doelman heeft zelf geen contact met zijn oud-ploeggenoot gehad, vertelt hij. "Nee, ik heb hem niet gesproken. Tim misschien wel, dat kan best. Tim en Denny konden het altijd al goed vinden, dus dat verbaast me niet."

Hoewel alles er dus op wijst dat Landzaat binnen enkele dagen het Feyenoord-shirt aan zal trekken, benadrukt Timmer dat niemand op de zaken vooruit moet lopen. "Er zijn altijd een heleboel geruchten over eventuele nieuwe spelers. Ik geloof het pas, als ik de nieuwe speler op het trainingsveld zie. Of ik blij zou zijn met de komst van Denny? Natuurlijk, we kunnen hem prima gebruiken. Maar we kunnen eigenlijk voor elke linie wel iemand gebruiken."

Met Landzaat erbij zet Feyenoord de ambities om nog dit seizoen kampioen te worden, kracht bij. Want dat is nog altijd het uitgangspunt, zegt Timmer. "Een plaats bij de top-vijf is het eerste doel, maar zelf kijk ik natuurlijk naar de eerste plaats. Daar moet je als sportman altijd voor gaan. Het is in elk geval belangrijk dat we van Twente, wat gewoon een heel goede ploeg is, gewonnen hebben. De eerste helft was niet goed, maar de tweede helft hebben we het prima gedaan en uiteindelijk verdiend gewonnen. Dat is belangrijk, zeker met het oog op de komende weken. Dat worden voor ons de weken van de waarheid", aldus de sluitpost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen