'Verbeek en Maaskant in beeld bij NAC Breda'

31 januari 2008, 10:04

Robert Maaskant en Gertjan Verbeek staan op de nominatie om Ernie Brandts na dit seizoen op te volgen als trainer van NAC Breda. Dat meldt BN/ De Stem. Volgens de krant heeft NAC Breda een lijstje met vijf à zes kandidaten, waaronder dus de huidige trainers van MVV en SC Heerenveen. 

Verbeek reageert nuchter op de vermeende interesse uit Breda. "Van NAC heb ik nog niets gehoord. Van andere clubs trouwens ook niet. Het is nog vroeg. De carrousel moet nog gaan draaien", zegt hij in het regionale dagblad. Ook Maaskant wil niet op de zaken vooruitlopen. Toch laat hij duidelijk merken geen 'nee' te zeggen als de Parel van het Zuiden bij hem aanklopt. "Iedereen weet dat ik een warm hart heb voor NAC en dat ik in Breda woon. Voor het overige acht ik het bestuur van de club goed in staat om de juiste man te kiezen", stelt hij.

Mocht Maaskant hoofdcoach van NAC Breda worden, dan maakt dat voor de familie Maaskant de cirkel rond. In het verleden was Bob Maaskant, de vader van de huidige MVV-coach, immers ook al jarenlang coach van de Bredanaars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen