Amauri moet Palermo 25 miljoen opleveren

Koen Freriks
18 februari 2008, 19:20   Bijgewerkt: 18 februari 2008, 19:38

Men is het er bij Palermo over eens: topscorer Amauri valt niet te behouden. De Italianen zijn inmiddels bereid de Braziliaan komende zomer te laten gaan, maar niet voor minder dan 25 miljoen euro. "Maar als clubs me waardige vervanging aanbieden, mag hij zelfs voor niets vertrekken", lichtte Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini ook een andere mogelijkheid toe.

Amauri scoorde dit seizoen al negen keer in 21 duels, maar ontpopt zich al meerdere jaren tot een spits van formaat. Palermo, dat momenteel achtste staat in de Serie A, weet dan ook dat het de 26-jarige spits niet langer kan vasthouden op Sicilië. "Het lukt ons niet hem hier te houden", zei Zamparini tegenover de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. "Andere clubs bieden hem drie keer zoveel als wij kunnen betalen. Hij kost 25 miljoen en de eerste die met dat bedrag komt, kan hem meenemen."

Juventus is de grootste kandidaat om de aanvaller in te lijven. De promovendus wil een groot aantal spelers in een ruildeal betrekken. Ook AS Roma heeft interesse, maar kwam volgens Zamparini niet met indrukwekkende alternatieve spelers aanzetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen