Benjani baalt van transfer naar Manchester City

8 februari 2008, 13:24

Benjani Mwaruwari stapte vorige week over van Portsmouth naar Manchester City. Daar lijkt weinig bijzonders aan, ware het niet dat de spits zelf het liefst helemaal niet naar City gegaan was. De aanvaller uit Zimbabwe voelde zich immers goed bij Portsmouth en was 'geschokt' toen hij hoorde dat hij verkocht zou worden.

"Ik kreeg op dinsdag, twee dagen voordat de transfermarkt sloot, ineens te horen dat ik verkocht zou worden aan Manchester City. Dat was voor mij een enorme schok. Toen ik de clubleiding vroeg waarom ik verkocht werd, zeiden ze dat het voor Portsmouth een goede deal was. Manchester City was bereid om veel geld te betalen en dat bedrag wilde de club investeren in jongere spelers", vertelt de spits.

"Blijkbaar heeft het management van Portsmouth besloten dat ik moest gaan", treurt de aanvaller, die er geen geheim van maakt dat hij het liefst bij Pompey gebleven was. "Ik was heel gelukkig bij Portsmouth, had een goede band met de fans en scoorde, zeker de afgelopen maanden, veel doelpunten. Kijk, sommige dingen zijn nu eenmaal belangrijker dan geld. Voor mij was mijn band met de supporters en de coach van Portsmouth heel bijzonder, dat wilde ik helemaal niet kwijt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen