Engelaar: "Ik ben eruit met FC Twente"

Ger
1 februari 2008, 10:32   Bijgewerkt: 1 februari 2008, 10:47

Orlando Engelaar zal binnenkort een verbeterde verbintenis signeren bij FC Twente. De door Ajax begeerde middenvelder heeft laten weten een akkoord te hebben bereikt met de club uit Enschede.

"We zijn eruit, een dezer dagen zal ik mijn handtekening zetten", zegt Engelaar in De Telegraaf. Het nieuwe contract heeft een looptijd tot de zomer van 2011. De Oranje-international stond deze maand nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. Een overgang ketste af vanwege de door FC Twente verlangde transfersom van vijftien miljoen euro.

Engelaar verwacht niet dat hij met zijn verbeterde verbintenis een toekomstige transfer naar Ajax uitsluit. In de overeenkomst is een gelimiteerde transfersom opgenomen. "Ik heb aangegeven graag naar Ajax te gaan, maar niets te willen forceren. Wel zijn door de interesse de onderhandelingen over een nieuw contract in een stroomversnelling gekomen."

Naast de Amsterdammers had ook FC Porto de middenvelder op het lijstje staan. "Ik heb gehoord dat die club belangstelling had. Maar dat Porto zich officieel bij FC Twente heeft gemeld, geloof ik niet. Dan had ik dat moeten weten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen