Maaskant op drempel van contract bij NAC

Ger
28 februari 2008, 09:31   Bijgewerkt: 28 februari 2008, 12:40

Robert Maaskant is zo goed als zeker volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. De huidige MVV-trainer bereikte met algemeen directeur Theo Mommers en technisch directeur Earnest Stewart een akkoord over een tweejarige verbintenis. Alleen het bestuur moet het licht nog op groen zetten.

De Brabantse formatie staat momenteel onder leiding van Ernie Brandts, die ondanks uitstekende prestaties moet vertrekken. NAC staat in de Eredivisie op een gedeelde vierde plaats, terwijl de club woensdagavond de laatste vier van de KNVB Beker bereikte. Het bestuur verwacht echter dat Brandts niet in staat is om NAC ook de komende seizoenen naar een hoger plan te tillen.

Naast Maaskant gingen ook de namen van Gertjan Verbeek (SC Heerenveen), Adrie Koster (Ajax) en Sef Vergoossen (PSV) rond in het Rat Verlegh Stadion. Om verschillende redenen bleek de komst van de andere kandidaten niet mogelijk. Bij het vastleggen van Maaskant was enige haast geboden, aangezien hij door een clausule alleen voor 1 maart zijn contract bij MVV mocht opzeggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen