Van Marwijk: "Spelers moeten zaterdag antwoorden"

8 februari 2008, 15:15   Bijgewerkt: 8 februari 2008, 15:23

Na een serie van vijf punten uit zes duels, met de 3-0 afstraffing tegen Ajax als dieptepunt, hoopt Feyenoord dit weekend weer de weg omhoog in te slaan. Dat moet ook wel, want FC Groningen en NAC Breda zijn op de ranglijst inmiddels op gelijke hoogte gekomen. "Het is tot hier en niet verder", zegt coach Van Marwijk.

Om niet buiten de top-vijf te vallen, moet Feyenoord dus winnen van De Graafschap. Van Marwijk heeft er de afgelopen dagen alles aan gedaan om de spelers op scherp te zetten, onder meer door een straftraining in te lassen en de spelers verbaal aan te pakken. Nu is het woord aan de spelers, zegt de coach op de officiële website van Feyenoord. "Ik heb het gevoel dat mijn maatregelen zijn overgekomen, maar we moeten afwachten. Zaterdag verwacht ik een antwoord van de spelers."

Om een goed resultaat weg te halen uit de Doetinchemse Vijverberg, zal er een heel ander Feyenoord moeten staan dan vorig weekend in de Amsterdam ArenA. Toen lieten de apathische Rotterdammers zich vanaf het eerste fluitsignaal wegblazen, met als gevolg dat het al na twaalf seconden bijna 1-0 stond. "De spelers zullen zaterdag tegen De Graafschap een andere mentaliteit aan moeten spreken. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen", zegt coach Van Marwijk dan ook.

Door alle blessures bij Feyenoord is het nog de vraag welke elf spelers Van Marwijk het veld in zal sturen tegen De Graafschap. Zeker lijkt wel dat jongeling Leroy Fer, die tegen Ajax debuteerde in de basis, opnieuw aan de aftrap verschijnt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen