Waslijst aan afwezigen bij FC Utrecht

15 februari 2008, 16:33

Sander Keller, Cedric van der Gun, Lucian Sanmartean, Peter Kopteff, Etienne Shew-Atjon, Loïc Loval, Michel Vorm, Erik Pieters en Gregoor van Dijk. Zie hier de negenkoppige lijst met afwezigen bij FC Utrecht voor de komende wedstrijd tegen VVV Venlo. Tel daarbij op dat ook centrumverdediger Alje Schut niet helemaal fit is, en je weet dat de technische staf van de Domstedelingen flink moet puzzelen.

Schut kampte de afgelopen weken met een spierblessure. Hij is bijna weer helemaal fit, maar zal zaterdag nog een laatste test ondergaan. Alleen als hij deze test zonder problemen doorstaat, kan hij zondag tegen VVV in de basis beginnen. 

Overigens zijn zeven van de negen afwezigen geblesseerd. De overige twee spelers, linksback Erik Pieters en aanvoerder Gregoor van Dijk, zijn geschorst. Positief is wel dat doelman Wesley de Ruiter, die zich de afgelopen dagen ook niet honderd procent fit voelde, wel kan spelen. Hij krijgt opnieuw de voorkeur boven Franck Grandel. "Wesley heeft het goed gedaan, dus we zien geen reden om hem te vervangen", zegt assistent-coach David Nascimento op de clubsite van Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen