Babel vond straf na 'slaapincident' Oranje overdreven

1 maart 2008, 09:44   Bijgewerkt: 1 maart 2008, 10:42

Ryan Babel vond het onterecht dat hij enkele maanden geleden, tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Roemenië, op de bank moest plaatsnemen. De aanvaller zou eigenlijk in de basis starten, maar verloor zijn basisplaats omdat hij zich had verslapen. "Overdreven", oordeelt hij nu in het AD.

Het 'slaapincident' werd breed uitgemeten in de media, mede omdat Van Basten luid en duidelijk liet weten wat er aan de hand was. "Achteraf heeft de commotie me wel verbaasd. Ik vond het overdreven", vertelt de aanvaller van Liverpool.

"Ook de strafmaat van de trainer vond ik overdreven, zeg ik in alle eerlijkheid. Ik wil geen namen noemen, maar er zijn al wel meer spelers te laat gekomen bij Oranje. Het is altijd met een mop afgedaan, maar ineens hing er meer aan vast. Ook de media doken er bovenop. Grappig vond ik wel één opmerking van Robert Jensen. Die zei: is er eens iemand uitgeslapen bij Oranje, staat -ie er niet in."

Overigens heeft Babel, die een goede kans maakt om tot de EK-selectie van Nederland te behoren, wel geleerd van het incident. "Ik zet nu een eigen wekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen