Essien: "Titel voor Chelsea binnen bereik"

28 maart 2008, 12:12   Bijgewerkt: 28 maart 2008, 12:22

Enkele weken geleden leek de strijd om de Engelse landstitel nog te gaan tussen Arsenal en Manchester United, maar inmiddels heeft ook Chelsea zich nadrukkelijk gemeld in de top van de Premier League. Na de 2-1 zege op Arsenal van afgelopen weekend staat Chelsea nu tweede, vijf punten achter koploper Manchester.

Met nog zeven wedstrijden te gaan, waaronder een thuiswedstrijd tegen Manchester United, is Chelsea-middenvelder Michael Essien er van overtuigd dat zijn elftal alsnog de titel kan pakken. "We hebben karakter getoond door ons terug te vechten in de titelstrijd. Weinig mensen gaven ons nog een kans", zegt hij in The Sun.

"Diezelfde instelling hebben we ook de komende weken nodig, om het seizoen succesvol af te sluiten. Natuurlijk wordt de thuiswedstrijd tegen Manchester cruciaal, maar we moeten gewoon al onze laatste zeven duels winnen. De kans is groot dat Manchester nog punten morst, dus de titel is voor ons binnen bereik."

Het zal voor Chelsea echter niet meevallen of haar laatste zeven duels te winnen. Afgezien van de thuiswedstrijd tegen Manchester United, moet de ploeg van coach Avram Grant ook nog op bezoek bij Everton, Manchester City en Newcastle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen