Fabregas boos over lichte schorsing Taylor

Koen Freriks
16 maart 2008, 12:00   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 12:24

Arsenal-speler Cesc Fabregas begrijpt niets van de strafmaat die de Engelse tuchtcommissie heeft gehanteerd bij de overtreding op ploeggenoot Eduardo. Birmingham-verdediger Martin Taylor brak met een grove tackle het been van de Arsenal-spits en heeft daar drie wedstrijden schorsing voor gekregen. Oneerlijk, zo vindt Fabregas. 

De Spaanse spelmaker vindt dat Taylor er bewust op uit was Eduardo te blesseren. Dat hij voor die actie maar drie duels langs de kant moet zitten, snapt hij niets van. "Natuurlijk neem ik het hem kwalijk", zegt de 20-jarige middenvelder tegenover Sky Sports. "Hij maakte die tackle en hij weet waarom. Natuurlijk zal hij nooit zeggen, dat hij het expres deed. Maar een erg goede speler is voor een jaar geblesseerd, terwijl de speler die daar verantwoordelijk voor is slechts drie wedstrijden niet kan spelen. Het is erg, erg oneerlijk."

Eerder sprak FIFA-president Sepp Blatter al schande van de overtreding van Taylor. De preses zei tegen verslaggevers dat de actie van Taylor 'niets met voetbal te maken had'. De Zwiterse voetbalbaas onderzoekt de mogelijkheid de schorsing van de boosdoener te koppelen aan de tijd dat de getroffen speler uit de roulatie is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen