Feyenoord dreigt play-off om CL-ticket opnieuw te missen

30 maart 2008, 14:15   Bijgewerkt: 30 maart 2008, 17:35

Feyenoord gaat er nog een hele kluif aan krijgen om zich te plaatsen voor de play-off om een plek in de voorronde van de Champions League. De Rotterdammers kregen zondag met 3-1 klop van NAC Breda, een directe concurrent in de strijd om een plaats in de top-vijf. De nederlaag van Feyenoord was volledig terecht, want de ploeg van de aanstaande bondscoach Bert van Marwijk bakte er, op de eerste tien minuten na, helemaal niets van in het Rat Verlegh Stadion.

braamhaar

braamhaar

De wedstrijd tussen NAC en Feyenoord, zondag in het Rat Verlegh Stadion, was dan ook zeer belangrijk in de strijd om een plek bij de top-vijf. Als Feyenoord zou winnen, dan zouden de Rotterdammers bijna zeker zijn van een plaats in de play-offs voor Champions League-deelname. Dan zou het verschil tussen beide clubs immers oplopen tot drie punten. Bovendien heeft Feyenoord een veel beter doelsaldo en een gemakkelijker programma.

 De 0-1 van Fer, wat overigens het allereerste doelpunt van de middenvelder in de hoofdmacht van de Rotterdamse ploeg was, zou Feyenoord een 'boost' moeten geven, maar het omgekeerde was waar. Om onbegrijpelijke redenen gingen de bezoekers uit de Maasstad ineens massaal achteruit lopen. Bovendien grossierde de ploeg in onnodig balverlies, waarmee het NAC terug in de wedstrijd hielp. De thuisclub profiteerde daar optimaal van en door goals van Elshot (schot) en een kopstoot van Molhoek had het nog voor rust de achterstand omgebogen in een voorsprong.

Deze misser deed eigenlijk niet meer ter zake, want de buit was al lang binnen voor de Bredanaars. De ploeg heeft nu, met nog drie wedstrijden te gaan, alles in eigen hand. Feyenoord daarentegen moet nu zelf haar resterende drie wedstrijden winnen en hopen op misstappen van de concurrentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen