Liverpool en Crouch willen met elkaar door

Koen Freriks
2 maart 2008, 11:54   Bijgewerkt: 2 maart 2008, 12:18

Peter Crouch is nog niet uitgespeeld bij Liverpool. Ondanks dat de boomlange spits met regelmaat de bank moet warm houden, ziet hij zijn toekomst op Anfield Road rooskleurig tegemoet. De speler wil bijtekenen. Club en speler zijn inmiddels in gesprek over een nieuw contract.

Crouch is dit seizoen geen vaste waarde in het elftal van trainer Rafael Benitez. Manchester City en Portsmouth zouden al op de Engelse aanvaller azen, maar hij lijkt voor een langer verblijf in Liverpool te gaan. "We hebben met Crouch gepraat over een nieuw contract. Hij heeft me gezegd graag te willen blijven", zei trainer Rafael Benitez tegenover Sky Sports.

Eerder deed Crouch al speculaties over een vertrek van de hand. "Ik besef dat een vertrek betekent dat ik een niveau omlaag ga. Ik heb dit seizoen niet zo vaak gespeeld, maar concurrentie hoort nu eenmaal bij een club als Liverpool. We gaan nu een belangrijke periode tegemoet en dat wil ik absoluut meemaken", zei de international vlak voor de opening van de winterlijke transferperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen