Lurling: "Top-vijf moet nu het doel zijn"

3 maart 2008, 12:36   Bijgewerkt: 3 maart 2008, 12:43

Met nog zeven wedstrijden te gaan, mag NAC Breda nadrukkelijk dromen van Europees voetbal. De ploeg, die twee seizoenen geleden nog nacompetitie moest spelen om een langer verblijf in de Eredivisie veilig te stellen, staat derde en heeft vijf punten voorsprong op nummer zes SC Heerenveen. En dus moet de ploeg er alles aan doen om in de top-vijf te blijven, zegt Anthony Lurling in BN/ De Stem.

"Het uitgangspunt was om bij de eerste negen te eindigen. Maar als je op zeven wedstrijden van het einde vijf punten voor staat op de nummer zes moet de eerste vijf het doel zijn", zegt oud-Feyenoorder Lurling, die vindt dat zijn elftal het volste recht heeft op een plaats in de top-vijf. "We zijn dit seizoen alleen door Feyenoord en Heerenveen weggespeeld. Voor de rest doen we voor niemand onder."

Lurling, die dit weekend twee keer scoorde in het duel met Sparta (3-0), weet dat een plaats in de top-vijf voldoende kan zijn voor een UEFA Cup-ticket. "Stel dat we in de halve finale van de beker tegen Feyenoord een negatief resultaat halen, dan is een plaats bij de eerste vijf voldoende als Feyenoord de beker wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen