Mascherano begrijpt niets van rode kaart

Ger
24 maart 2008, 13:58   Bijgewerkt: 24 maart 2008, 14:26

Javier Mascherano begrijpt niet waarom hij zondag tegen Manchester United een cruciale tweede gele kaart kreeg en dus met rood moest vertrekken. De middenvelder van Liverpool, die zijn eerste geel ontving voor een overtreding op Paul Scholes, is het niet eens met de uitleg van arbiter Steve Bennett.

Aanleiding voor de tweede prent was zijn gesprek met de scheidsrechter over een gele kaart voor ploegmaat Fernando Torres. De Argentijn zou daarbij volgens de leidsman onbehoorlijke taal hebben gebruikt. Na het vertrek van de middenvelder zag Liverpool geen kans om de 1-0 achterstand ongedaan te maken. The Reds verloren uiteindelijk met 3-0 op Old Trafford.

"Ik heb geen idee waarom ik met rood moest vertrekken", zegt Mascherano in The Liverpool Echo. "Ik vroeg de scheidsrechter om uitleg over het incident met Fernando Torres. Ik heb niet gevloekt en ik was niet agressief. Ik kon niet geloven dat hij me mijn tweede gele kaart gaf. Ik voel mee met mijn ploeggenoten. Met tien man werden de zaken nog moeilijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen