Paris Saint-Germain en Lyon naar kwartfinales

Koen Freriks
18 maart 2008, 23:36

In de achtste finales van de Coupe de France hebben Paris Saint Germain en Olympique Lyon goede zaken gedaan. Beide ploegen hebben zich geplaatst voor de kwartfinales. Lyon versloeg Sochaux en de Parijse club kegelde Bastia uit het bekertoernooi.

PSG had veel moeite met de ploeg uit het eiland Corsica, dat uitkomt in de tweede Franse divisie. In de 20ste minuut bracht Armand de thuisploeg op voorsprong. Bastia liet zich niet zomaar uit het veld slaan en bleef doorzetten. Niet veel later scoorden zij de terechte gelijkmaker. Pas in het tweede bedrijf wist Paris weer op voorsprong te komen. In de 69ste minuut was het Arnaud, die met zijn treffer ervoor zorgde dat de club weer een ronde verder is.

Bij Lyon was Karim Benzema de gevierde man. Hij scoorde beide doelpunten tegen Sochaux. Vlak na de thee maakte hij de openingstreffer. De winst leek in de zak, maar één minuut voor tijd zorgde Kandia Traore met zijn treffer ervoor dat beide ploegen weer op gelijke hoogte stonden. Benzema bleek nog geen minuut later wederom goud waard te zijn voor Lyon door zijn tweede treffer van de avond te scoren en zijn ploeg zo een ronde verder te schoppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen